Zolifolia


 
 
 
 

Autókarosszéria védőfóliák

Nyomtatás PDF

Autókarosszéria védőfóliák

Autókarosszéria védőfóliák

- Karosszériavédő fólia - Paint-Gard

Gondolt már arra, hogy szeretné megvédeni autója vagy motorja karosszériáját az útról felpattanó kövektől, törmelékektől, a faágak karcolásaitól és a rovarok által okozott károktól, azonban nem nyerte el tetszését a jármű esztétikáját elcsúfító, az eredeti színárnyalattól teljesen elütő, vastag fólia, vagy a műbőrből készült karosszériavédő bevonat? Akkor Önnek a Paint-Gard az ideális megoldás, amely tökéletesen átlátszó és szinte teljesen észrevehetetlen marad, így nem változtat autója eredeti megjelenésén.

A Paint-Gard a kőfelverődés elleni fóliák teljesen új generációja, amely eddig ismeretlen távlatokat nyitott meg a karosszériavédelem területén. A Paint-Gard teljesen új karosszériavédő fólia Magyarországon, amely kiváló tulajdonságainak köszönhetően számos teszt során bizonyította kiemelkedő ellenállóképességét az extrém hőmérsékleti körülményekkel, az UV-sugárzással és a kőfelverődéssel szemben.

Cougar - Optikai Tuning Megoldások

A SkyFol Cougar kizárólag öntött, hosszú élettartamú, teljes felületek bevonására alkalmas PVC fóliákat tartalmaz. Valamennyi speciális termékünk légcsatornás ragasztóréteggel rendelkezik a könnyű telepíthetőség érdekében.

Cougar Carbon
A karbon hatású fóliák új generációja, mely 6 féle színárnyalatban (fekete, fehér, ezüst, antracit, kék, piros) elérhető. Másfél méteres tekercsszélességéből szinte valamennyi elem egy darabból telepíthető. Hosszú élettartamú, egyedi megjelenést biztosít.

Cougar Matte
Szeretne kitűnni a tömegből? Válassza a Cougar Matte fekete, vagy fehér fóliákat és varázsolja autóját matt megjelenésűvé. Hosszú távon is biztosan számíthat a makulátlan megjelenésre, mivel a Cougar Matte fóliák majdnem kétszer vastagabbak a hagyományos autódekorációs fóliáknál. Másfél méteres szélességükkel nem szorulnak toldásra.
Már elérhető két új színben!
Matte Military Green (MMG) - Matt olajzöld megjelenése ideális választás vadászok számára.
Matte Tuning Green (MTG) - Matt élénkzöld, tuningőrülteknek.

Cougar Design
A SkyFol Cougar Design sorozat speciális dekorációs típusokat foglal magában.
Design Pearlescent White (PW) - Gyöngyház fehér megjelenésű fólia, különlegesen elegáns formát biztosít.
Design Pearlescent Orange (PO) - Gyöngyház narancs megjelenésű fólia, egyedi megjelenést biztosít
Design Aluminum (AL) - Szálhúzott alumínium fólia, belső műszerfalelemek dekorálásához.

Természetesen a felsorolt anyagokkal történő munkák egyediek, így az árak is! Mindeképen kérjen felmérést, árajánlatot!!!

 
 
 
 

Elérhetőség

Palásti Zoltán