Zolifolia


 
 
 
 

Rólunk

Nyomtatás PDF

Rólunk

 

 

 

Szeretettel üdvözöli Önt a ZOLIFOLIA!!

Engedje meg, hogy néhány szóban bemutassam vállalkozásomat!

 

Fő tevékenységünk az ablak- üvegfóliázás, melyet húsz éve -1992- óta végzünk. Tevékenységi körünket a piaci és a kialakított bizalmi partnerek igényeihez igazítva 2000- től elektronikai védelmi rendszerek, videó-megfigyelő rendszerek, beléptető rendszerek, számítógéphálózok tervezésével kivitelezésével, sorompó és kapumozgató vezérlők stb. telepítésével, tervezésével bővítettük

 

 

1992 ben a magyarországi 3M még viszonylag szűk termékpalettával rendelkezett a kb. 70 ezres amerikai palettából. Természetesen a piaci fejlődés ill. a növekedés kényszere elérte kis hazánkat is, és a magyar piacon is megkezdődött az épület-fenntartási anyagok, így többek között az épület,- valamint az autó-üvegfóliák bevezetése, forgalmazása. Pályafutásom kezdetén szinte / teljesen/ ismeretlen volt az a fogalom, hogy üvegfólia! Évekig csak néztek rám, ha az üvegfóliázási szolgáltatást kívántam eladni. Hosszú éveken át 1999 –ig. több száz embert képeztem ki az üvegfóliázásra. Stb.

Idő közben felvettem a kínálatba a szintén amerikai FTI gyártású SunGard- GlassGard fóliákat, melyek megközelítőleg 1999- 2001 körül átvették a kivitelezések nagy részét.  A mai piacon SKYFOL márkanéven találhatóak meg a kiváló minőségű SunGard anyagok.

 

Természetesen a közel húsz év alatt számtalan épület, jármű készült el…………………………

 

 

Szem előtt tartjuk

 

-                      Pontosság – felmérésnél, kivitelezésnél

-                      Megbízható minőségi kivitelezés

-                      Garancia

-                      Elérhetőség / 1995 óta ua. a mobilszám!! /

-                      Rugalmas kivitelezés – a megrendelő igénye szerint

 

 

Remélem és hiszem, hogy a közel húsz éves – leinformálható – szakmai múlt, bizalmat kelt, biztonsággal fordul hozzám Ön is!

 

 

Tisztelettel:

 

 

Palásti Zoltán

 

 

 
 
 
 

Elérhetőség

Palásti Zoltán